Hallo wereld: tijd voor een nieuwe website

Ein-de-lijk! Ineens had ik het. Ik zag voor me wat ik wilde met deze nieuwe website. De naam had ik al een tijdje. Er stond alleen nog niets op. Hij was nog standaard. Leeg.

Maar nu niet meer! Welkom op de nieuwe website van Project Lorin.

Wat er anders is

Wat vooral anders is, is dat nu de blog de hoofdtoon is en text& de achtergrond. Ik vind het bloggen zo enorm leuk dat ik daar meer mee ben gaan doen. Ja, ik had het kunnen laten zoals het was. Maar dat paste niet bij me. Voor mijn gevoel limiteerde dat me heel erg om echt te doen wat ik leuk vind. Op de nieuwe website met de nieuwe indeling heb ik het gevoel al mijn creativiteit kwijt te kunnen. Dat gevoel had ik niet binnen de oude website.

Verder blijf ik gewoon verder bloggen zoals ik deed. Ik blog over mentale gezondheid, mijn ervaringen met een paniekstoornis, depressie en hypochondrie en het milieu. Op mijn stukje internet wil ik vooral benadrukken dat je goed bent, dat je het goed doet, dat je genoeg bent en er mag zijn. Het leven is normaal.

Hele korte blog. Morgen komt mijn eerste ‘echte’ blog hier tevoorschijn.

Veel liefs en veel leesplezier!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *