Wat doet text&?

Schrijven

Blogs, gastblogs, nieuwe webteksten en oude (web)teksten. Ik schrijf of herschrijf ze voor je.

Voor ik ga schrijven hebben we een kennismaking. Dit doe ik het liefst via videobellen in verband met Covid-19. Wil je toch liever in het echt kennismaken? Dan kom ik naar jou toe of spreken we af in een café. Ik heb geen kantoor. Kom ik naar jou toe, dan vraag ik je de reiskosten te vergoeden. Tijdens de kennismaking stel ik je open vragen. Die gaan bijvoorbeeld over wat je doet, wat je uit wil stralen en wat jij graag wil in je nieuwe teksten. Dan leren we elkaar beter kennen.

Daarna ga ik aan de slag en stuur ik je voor de afgesproken datum een eerste versie. Dan mag jij lekker alles aanstrepen wat niet goed is. Vervolgens verbeter ik die weer en stuur het je op. Zo gaan we door tot het perfect is. Van jouw feedback groei ik ook. Dat vind ik alleen maar fijn.

Engels

Ik heb in 2019 een bachelor Engelse Taal en Cultuur gehaald. Met dit mooie papiertje op zak schrijf ik de mooiste Engelstalige teksten voor je.

vertalen

Dit gaat hetzelfde in zijn werk als het schrijven. Alleen is dit misschien wat simpeler want je hebt al een tekst. Heb je nog geen tekst? Dan gaat het precies hetzelfde: Kennismaken, eerste versie, feedback en dan net zo lang door gaan tot het perfect is.

Studenten

Als student heb je natuurlijk andere tekstvragen dan een bedrijf heeft. Ik help je graag met je tekstvraag. Dat kan zijn het nakijken van je essay of scriptie, maar ook bijvoorbeeld met het transcriberen van een audiobestand. Zo neem ik een stukje onzekerheid van jou en zet het om in zelfvertrouwen. Hoe fijn is het als je niet zelf naar je stem op dat audiobestand hoeft te luisteren? Niet lang lellen, Lorin bellen.

Iets anders?

Heb je nou een andere schrijfwens? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om te kijken wat ik voor je kan doen.
Ik ben te bereiken via e-mail (lorin.posthumus@hotmail.com) en telefoon (0620505550). Als je snel antwoord wil hebben raad ik je aan een e-mail te sturen. Naast het hebben van een eigen bedrijf ben ik ook nog studente en heb ik een bijbaan. Ik kan sneller e-mailen dan dat ik jou terug kan bellen.

Kijk ook op de Contactpagina.

Opmaak van een blog

Hallo!

Schrijf jij je ook in voor de Blog Alert Mail? Geen spam of verkooppraatjes. Alleen een mailtje als er een nieuwe blog is.
0% moeite, 100% leesplezier.