Over mij

Hoi, ik ben Lorin

Ik run de blog ProjectLorin en het tekstbureau Text&. Ik schrijf teksten voor ondernemers die hun websteksten willen verbeteren, willen bloggen of een Engelstalige tekst nodig hebben. Samen kijken we naar de persoon achter de onderneming en sleutel ik net zo lang aan de tekst tot ‘ie perfect is.

Op moment van schrijven ben ik 25 jaar oud. Ik ben geboren in limburg en studeer nu in Nijmegen. Oh, en we zitten nu ook in de corona crisis. Tijdens deze crisis heb ik mijn bachelor Engelse Taal en Cultuur af weten te ronden en heb ik ook een premaster communicatiewetenschap gehaald, beiden aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

vertalen

text&

Ik ben text& begonnen in 2021. Ik vind schrijven heel erg leuk. Ik krijg er energie van om net zo lang te zoeken naar woorden tot het perfect is. Je kuntalles op zoveel manieren zeggen. Dat vind ik echt kunst.
Toen ik een maand of twee bezig was met text&, besloot ik te gaan bloggen. Nou ben ik verslaafd eraan. Op mijn blog ProjectLorin schrijf ik reviews van boeken en ecologische producten. Maar ik heb het ook over mentale gezondheid. Dat vind ik erg belangrijk.

Meer weten?

Als je een vraag hebt die nergens te vinden is, of staat wat jij van mij wil er niet tussen? Dan kun je mij altijd een email sturen: lorin.posthumus@hotmail.com. Voor overige contactgegevens kun je terecht op de pagina ‘Contact’.
Ik hoop snel wat van je te horen!

© 2022 All Rights Reserved.

Logo van text&

Hallo!

Schrijf jij je ook in voor de Blog Alert Mail? Geen spam of verkooppraatjes. Alleen een mailtje als er een nieuwe blog is.
0% moeite, 100% leesplezier.