Hoi, ik ben Lorin

‘Marketing- en communicatiespecialist by day, blogger, writer, and mental health advocate by night!’

En nu weet je 90% al. Ik ben dus marketing- en communicatiespecialist in mijn dagelijks leven. Als hobby – en wie weet ooit meer dan dat – maak ik content, schrijf ik blogs en typ ik aan een boek. Op mijn Instagram pagina gaat het vooral over mijn mentale gezondheid. Het is erg belangrijk voor me dat we daarover blijven praten. Mentaal niet goed in je vel zitten heeft enorm veel invloed op je. Iedere dag weer. Ik heb er zelf helaas ook ervaring mee.

Op mijn 26e ben ik aan de slag gegaan met het zoeken naar de juiste diagnose. Ik was al die paniekaanvallen en het gedonderd gewoon beu. Na jaren psychologen gesproken te hebben en nog steeds paniekaanvallen, wilde ik nou wel eens verder kijken dan dat. Daarover lees je in mijn blogs en op Instagram (@projectlorin). Welke diagnose het is weet ik op moment van schrijven nog niet (15-11-2023). Maar ik hoop dat het antwoord snel komt.

Ondanks alle mentale struggles heb ik ook nog een bachelor Engelse Taal en Cultuur én een master Communicatiewetenschap weten te halen. En daar ben ik erg trots op.

Ik probeer tussendoor ook nog te ontspannen, hoor. Wees maar niet bang. Ik kan me voorstellen dat je nu denkt: ‘Sjesus, waar haalt die meid de tijd vandaan?!’ Geen idee. Ik doe ook maar wat, net als iedereen. Anyway, ontspannen doe ik met haken, handletteren, lezen, schilderen, mezelf gitaar leren spelen en klassiek ballet.

text& en Schrijfcoach

Ik ben text& begonnen in 2021. Ik vind schrijven écht heel erg leuk. Ik krijg er energie van om net zo lang te zoeken naar woorden tot het perfect is. Niet gek als je kijkt naar al mijn geblog en geschrijf.

Van 2021-2023 ben ik schrijfcoach geweest op de Radboud Universiteit. Ik leerde hoe je iemand door non-directief coachen zélf laat zien wat de oplossing is. In het kort: veel gerichte, maar open vragen stellen. Zo doorgrond je dan samen het probleem. Ik zeg niks voor, maar denk wel mee. Daar leer je enorm veel meer van dan gewoon klakkeloos die feedback te verwerken. Je mag me dus altijd vragen of ik mee wil kijken naar je tekst. Ik help ook met redigeren of directe feedback. Maar als je het mij vraagt, heb je er véél meer aan om het zelf te leren.

Kennismaken? Iets vragen?

Mail me dan op info@projectlorin.com, of stuur me een bericht op Instagram (@projectlorin) of LinkedIn.

© 2022-2023 All Rights Reserved.

Schrijf je in door je e-mail achter te laten: