#hersensplannen1

Er is een nieuwe rubriek in het leven geroepen: het hersenplan. Ik merk dat ik soms gewoon van me af wil schrijven. Mijn woorden de leegte van het internet in, of is dat juist vol? Zo vol dat het niet…

Hoe je tóch alles gedaan krijgt

Veel plannen, veel ideeën. Nu nog uitvoeren. En dat is lastiger dan je denkt. Waar haal je de tijd vandaan? Hoe vind je de energie ervoor? Door keuzestress verlies je dan de interesse, motivatie en energie en gaan je bankhangen.…

#sneakpeek van mijn boek

Boeken schrijven is niet ieders hobby, maar wel de mijne. Door schrijven kan ik even verdwalen in mijn fantasie. Het verhaal gaat precies zoals ik wil. Het ziet eruit zoals ik wil. Alles is precies zoals ik het leuk vind.…

Het adviesgesprek

Woensdag 1 maart was het dan eindelijk zover: het adviesgesprek. Eindelijk hoorde ik of de psycholoog ook denkt wat ik vermoed. Namelijk, ADHD. Het was hartstikke spannend. Wat als ze zeggen dat er niets is? Dat ik volkomen normaal ben?…

3 voordelen van yoga

Yoga in de ochtend. Een rustige manier van beweging toevoegen aan je dag. Als je thuis begint, dan kun je het zo intens, lang of relaxed maken als je zelf wil. Youtube video aan en gaan. Heerlijk. Zelf ben ik…