Wat Doe ik ?

Schrijven. Dat mag duidelijk zijn, toch? Schrijven doe ik niet alleen voor mijzelf, maar ook voor anderen. Dan heet ik niet ProjectLorin, maar text&. Dat is mijn tekstbureau.

Weten wat ik voor je kan doen? Lees dan verder.

Herschrijven

Heb jij teksten die het toch net niet zijn? Samen kijken we naar wat je dan wel wil. Ik ga aan de slag, jij geeft feedback. Samen komen we tot teksten die je wél wil.

Gastbloggen

Gastbloggen vind ik superleuk. Ik blog graag over mentale gezondheid, handwerken, duurzaamheid, schrijven... echt alles! Heb je een ander onderwerp in je hoofd? Vragen mag altijd. Wie weet komen we samen tot een tof idee.

Wat doe ik niet?

Puur en alleen je spelling en grammatica checken. Dit vind ik niet leuk, hier word ik niet blij van. Het kost me energie en dat komt het product niet ten goede. In het werk dat ik aanlever let ik natuurlijk op spelling, maar als opdracht an sich neem ik het niet aan.
Pick your battles, right?

Bloggen

Bloggen is niet 'saai'. Het is hartstikke belangrijk. Je laat ermee zien wat voor absolute expert jij bent in je vakgebied. Bloggen toch niet jouw ding? Ik blog zelf en wil die skills graag inzetten voor jou. Jij geeft de input, ik schrijf een blog.

Schrijfcoaching

Weet je niet hoe je moet beginnen? Zie je door de letters de tekst niet meer? Samen bekijken we waar je tegenaan loopt en zoeken we een oplossing. Er is één catch: ik geef geen directe feedback. Wel stel ik je vragen waardoor je zelf anders gaat kijken naar de tekst. Spannend, maar wel leuk, toch?

Contact?

Je bereikt me het snelst via de mail of een DM op instagram:

info@projectlorin.com

@projectlorin


Kvk: 83201920
BTW nr.: NL003791061B80

Schrijf je in door je e-mail achter te laten: