Tekstbureau: Text&

Wat Doe ik ?

Schrijven. Dat mag duidelijk zijn, toch? Schrijven doe ik niet alleen voor mijzelf, maar ook voor anderen. Dan heet ik niet ProjectLorin, maar text&. Dat is mijn tekstbureau.

Weten wat ik voor je kan doen? Lees dan verder.

Herschrijven

Heb jij teksten die het toch net niet zijn? Samen kijken we naar wat je dan wel wil. Ik ga aan de slag, jij geeft feedback. Samen komen we tot teksten die je wél wil.

Gastbloggen

Gastbloggen vind ik superleuk. Ik blog graag over mentale gezondheid, handwerken, duurzaamheid, schrijven... echt alles! Heb je een ander onderwerp in je hoofd? Vragen mag altijd. Wie weet komen we samen tot een tof idee.

Kun je ook vertalen?

In principe: Ja. Ik heb een bachelor Engelse Taal en Cultuur op zak. Binnen die opleiding heb ik cursussen moeten volgen over vertalen. Echt vertaler ben ik dus niet, maar een duw in de goede richting kan ik je zeker geven.

Bloggen

Bloggen is niet 'saai'. Het is hartstikke belangrijk. Je kunt zo laten zien wat voor absolute expert jij bent in je vakgebied. Toch niet jouw ding? Ik blog zelf en wil die skills graag inzetten voor jou.

Schrijfcoaching

Weet je niet hoe je moet beginnen? Zie je door de letters de tekst niet meer? Samen bekijken we waar je tegenaan loopt en zoeken we een oplossing. Er is één catch: ik geef geen directe feedback. Wel stel ik je vragen waardoor je zelf anders gaat kijken naar de tekst. Spannend, maar wel leuk, toch?

Wat doe ik niet?

Spelling en grammatica. Dit vind ik niet leuk, hier word ik niet blij van. Het kost me energie en dat komt het product niet ten goede.

Transcriberen zonder transcript. Transcriberen kan ik voor je doen, maar dan vraag ik een eerste transcript van je. Die kijk ik dan helemaal voor je na aan de hand van de aangeleverde audio. Wil je toch zonder transcript: verwacht dan een hogere prijs per uur werk.

Pick your battles, right?

Contact?

Je bereikt me het snelst via de mail of een DM op instagram:

info@projectlorin.com

@projectlorin


Kvk: 83201920
BTW nr.: NL003791061B80

Hallo!

Schrijf jij je ook in voor de Blog Alert Mail? Geen spam of verkooppraatjes. Alleen een mailtje als er een nieuwe blog is.
0% moeite, 100% leesplezier.