Jongens toch! Dit is een opdracht naar mijn hart. Ik hou van visualiseren. Ik hou van Pinterest. Die twee kon ik vandaag dus lekker combineren. Voor wie niet goed weet wat een moodboard is: dat is een soort verzameling van plaatjes dat een bijvoorbeeld een gevoel, sfeer of thema laat zien. We moesten vandaag een moodboard maken voor ons boek. Geen blog met uitleg dus, alleen plaatjes. Without further ado, dit is mijn moodboard:

Het moodboard

Deze plaatjes komen allemaal van pinterest 🙂

Ik vin’ mooi! Jij ook? Met zo’n moodboard maak je het allemaal een stuk visueler. Het zit niet alleen maar in je hoofd. Wat ik zelf merkte tijdens het maken was dat mijn fantasie alle kanten op ging! In plaats van die paar plaatjes, heb ik er nu 10x zoveel. Je denk misschien dat zo’n moodboard maar tijdverspilling is. Je bent toch een boek aan het schrijven, niet plaatjes plakken? Nou, probeer het maar eens. Het is handiger dan je denkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *